Locaties babymassage


Locaties cursus babymassage

Groepscursus bij mij thuis: Gedurende juni,juli en augustus zal er geen cursus op deze locatie plaatsvinden

Vanaf september 2017 is er op de maandag en woensdagochtend mogelijkheid tot het volgen van een groepscursus. Wil je een cursus op een andere dag kan in overleg gekeken worden naar de mogelijkheden.

Diephuisstraat 57
9714 GV Groningen

 

Privéles bij jou thuis:Gedurende het hele jaar beschikbaar

Het is ook mogelijk dat ik de cursus bij jou thuis kom geven.Bijvoorbeeld omdat je de cursus alleen of samen met je partner wilt volgen, of met een paar vriendinnen in een besloten groep. Dag en tijdstip wordt in overleg afgesproken.

Meestal is het voor de baby fijner om in zijn/haar eigen omgeving te zijn tijdens de massage. Het is in ieder geval veel rustiger voor je baby als het niet naar de locatie hoeft te reizen maar lekker thuis kan blijven. We spreken dan af op een tijdstip dat jou en je baby past. In 2 sessies kan je al een mooie basis voor een massage leren. Dus het hoeft niet per se duurder te zijn dan een reguliere cursus. Bel me gerust om te overleggen wat in jou situatie het fijnst is.

Je kan de cursus ook cadeau geven. Aan je partner of een vriendin. Bijvoorbeeld middels een tegoed of cadeaubon. Leuk voor een baby shower of als kraam cadeau. Bel of mail me gerust om de mogelijkheden te bespreken.


Lees verder: Cursusdagen

Deze pagina delen: