Locaties babymassage


Locaties cursus babymassage

Groepscursus: voor baby’s vanaf 6 week totdat ze gaan kruipen

De groepscursus wordt gegeven op een locatie centraal in de stad Groningen. Deze cursus gaat vanaf september 2019 wekelijks op de maandagochtend zijn. In overleg kan het ook op een ander dagdeel mits er ruimte is in de locatie en voldoende deelnemers zijn voor dat dagdeel.

Les bij jou thuis:gedurende het hele jaar beschikbaar!

Het is ook mogelijk dat ik de cursus bij jou thuis kom geven.Bijvoorbeeld omdat je de cursus alleen of samen met je partner wilt volgen of met een paar vriendinnen in een besloten groep. Dag en tijdstip wordt in overleg afgesproken.

Meestal is het voor de baby fijner om in zijn/haar eigen omgeving te zijn tijdens de massage. Het is in ieder geval veel rustiger voor je baby als het niet naar de locatie hoeft te reizen maar lekker thuis kan blijven. We spreken dan af op een tijdstip dat jou en je baby past. In 2 sessies kan je al een mooie basis voor een massage leren. Dus het hoeft niet per se duurder te zijn dan een reguliere cursus. Bel me gerust om te overleggen wat in jou situatie het fijnst is.

Je kan de cursus ook cadeau geven. Aan je partner of een vriendin. Bijvoorbeeld middels een tegoed of cadeaubon. Leuk voor een baby shower of als kraam cadeau. Bel of mail me gerust om de mogelijkheden te bespreken.


Lees verder: Cursusdagen

Deze pagina delen: