Over mij


Marjan Groeneveld

Mijn naam is Marjan Groeneveld en ben moeder van drie kinderen. Na de geboorte van mijn oudste ben ik gestopt met werken als verpleegkundige om thuis te kunnen zijn bij hem. In deze periode kwam ik in aanraking met het fenomeen “babymassage”. Ik vond het zo ontzettend leuk om te doen, dat ik het wilde leren, met de bedoeling om het aan andere ouders te leren! Ik heb toen de opleiding tot docent babymassage gevolgd.

Na het behalen van mijn certificaat in 1997 ben ik gestart met het geven van de cursus babymassage. Vervolgens heb ik nog modules gevolgd voor massage technieken bij huilbaby’s, te vroeg geboren baby’s, hoe een baby in te bakeren en aromatherapie.

 

Omdat ik mijn kennis omtrent massage bij baby’s en kinderen wilde vergroten heb ik afgelopen jaar de specialisaties”babymassage in de kraamtijd”, “baby yoga” en “kindermassage” volgens de Happy Kids Massage methode gevolgd. Vanaf het najaar 2019 zijn deze als cursus/workshop bij mij in de praktijk te volgen.

Tevens ben ik al enkele jaren cursusleidster bij Samen Bevallen. Als cursusleidster Samen Bevallen bereid je stellen gedurende een aantal weken voor op hun bevalling. Het is de bedoeling dat zij door deze voorbereiding er vol vertrouwen naar uit kunnen kijken.

Mijn grootste wens is dat alle ouders hun baby gaan knuffelen en koesteren en dat massage hierbij hun tool zal zijn.

 


Lees verder: Foto’s van de cursus bij mij thuis

Deze pagina delen: